Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Kadir Şentürk, Karasu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Her Perşembe akşamı Ocak’ta düzenlenen Kur’an-ı Kerim okumasına katılan Şentürk, ardından Ülkücü gençler ile sohbet etti. Şentürk, ziyarette ilde yapılan etkinliklerden söz ederek, yarıyıl tatilinin daha verimli geçmesi için Ülkü Ocakları olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerinin altını çizdi.

DOLU DOLU PROGRAM

Ülkü Ocakları Karasu İlçe Başkanı Talha Enes Elmacı ise, Şentürk’e ziyareti için teşekkür etti. Gençler için güzel program hazırladıklarını söyleyen Elmacı, “Okul derslerine yardımcı olurken aynı zamanda kişisel gelişimlerini, kültür ve spor anlamında gelişimlerini de önemsiyoruz. Seminer programlarımız, spor faaliyetlerimiz, kültürel ve sanatsal faaliyetlerimiz olacak. Aynı zamanda akıl ve zeka oyunları programı da gerçekleştireceğiz” dedi.

İKİNCİ DÖNEME HAZIRLIK

Başkan Talha Enes Elmacı, “Yarıyıl tatilinde hem öğreneceğiz hem de vaktimizi dolu dolu geçirip birlikte eğleneceğiz. Satranç, dama, mangala kurslarımız olacak. Genel merkezimiz tarafından hazırlanan ve çok sevilen ‘Ocaktabul’ oyununu paylaşacağız. Hem öğrenip hem de akıl ve zeka gelişimi için elimizden geleni yapacağız. Yarıyılı dolu dolu bir şekilde geçirip gençlerimizi ikinci döneme daha dinç ve hazır bir şekilde hazırlayacağız” şeklinde konuştu.