İşimiz internet haber medyası üzerine olduğu için vatandaşın tepkisini anlık olarak alabiliyoruz.

Haber sitemiz www.KarasuHaberleri.com içerisindeki haberlerin altına ya da sosyal medya paylaşımlarımıza alakalı, alakasız çok sayıda yorum yapılıyor.

31 Mart öncesi malumunuz belediye eleştiriliyordu. En büyük eleştiri de yol konusunda yapılıyordu.

Nisan 1 geldi, başkan değişti. Bir süre eleştiriler durdu. Sanki Karasu’ya sihirli değnek değdi de yollar yapıldı, çöpler toplandı, tozdan arındı Karasu.

Ya da “Adamcılık” yapıldı da “Bizim adam geldi, aman eleştirmeyelim, Karasu batsa da…” mantığıyla susuldu.

Yaz geldi geçti, sel vuru gitti, havalar kötü, deniz dalgalı, sandalyeleri kaldır, para ver vs. vs. derken artık bıçak kemiğe dayanmaya başladı mı nedir, vatandaş da esnaf da şöyle bir yerinden oynamaya başladı.

Haberlerimizin altına ve sosyal medyada anlık aldığımız sık şikayetlerin başında yine yollar gelmeye başladı.

Bir de Karasu’nun pis koktuğunu ve çöplerden geçilmediğini söyleyenler çıktı. Bunu kabul etmem.

31 Mart öncesi de dediğimi bugün de diyorum: Karasu’da işini layıkıyla yapanların başında Temizlik İşleri ve Cenaze İşleri geliyor.

Büyükşehir’in olsa da Mehmet Abi özveriyle çalışıyor. Tahsin Abi zaten günün her saati her yerde karşınız çıkıyor.

Ama merak ettiğim asıl konu şu: Hocam, 31 Mart öncesi o çekip çekip attığın bozuk yollar, başkan değişince onarıldı ve asfaltlandı mı da o günden beri bir tane çukur ve bozuk yol fotoğrafı atmıyorsun?

Adamcı değilim ama siyasetin kirlisine de karşıyım. Herkes bir şeylerden şikayet eder ama sırf adam yermek için de yolu çöpü kullanmayalım. İyi haftalar...