-

Süper Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Karasu Aziziyespor, ikinci yarı için hedefini ortaya koydu. İlk yarıda fırtına gibi estiklerini söyleyen Genel Kaptan Yücel Şirin, takımdan ayrılan isimlerin olduğunu ve yerlerine nokta transferler yapacaklarını açıkladı. Şirin, “Play-Off’a takım kuruyoruz. Bu yüzden rastgele oyuncu almayacağız. İhtiyacımız olan futbolcular ile anlaşacağız. Lig için değil, Play-Off için takım kuruyoruz” ifadelerini kullandı.

Genel Kaptan Yücel Şirin, “İkinci yarı bizim için kolay geçecek. Grup maçlarımızın zorlu olanlarını içeride oynayacağız. Bu da bizim için avantaj” dedi. Şirin, transferleri noktalama aşamasına geldiklerinde takıma destek ve kaynaşma gecesi yapmayı planladıklarını da söyledi. Şirin, “Aziziyespor sevdalıları şampiyonluğa inanmış durumda. Biz de şampiyonluk için, futbolcularımız, yöneticilerimiz, taraftarımız ve mahalle halkımızla birlikte kenetlenmiş durumdayız. Böylesine birlik olunmuş bir yerde başarı kaçınılmaz” vurgusunu yaptı.

BAL’DAN KORKMUYORUZ

Aziziyespor’un altyapısının marka olduğunun da altını çizen Şirin, bu sene altyapıya ara verdiklerini ama önümüzdeki yıldan itibaren futbol okuluna daha da ağırlık vereceklerini söyledi. Tesisleşme konusunda da ciddi görüşmeler yapıldığını söyleyen Genel Kaptan Şirin, “Ancak bunların tamamı BAL’a çıkmamızın ardından olacak” dedi. Şirin, “BAL’a çıkarken pek çok takım maddi sorunları önceliyor. Bundan dolayı da bir çekingenlik oluyor. Ama biz BAL’dan korkmuyoruz. Sponsor görüşmelerimizi de tamamladık. BAL bizim için ara adım olacak. Bizim hedefimiz daha da ilerisi. Bu konuda da iddialıyız” açıklamasında bulundu.

Editör: Karasu Haberleri