• USD 32,38
  • EUR 34,72
  • ALTIN 2.428,52
  • BİST100 10.002
  • BTC 62.155
1 yıl önce SPOR

Serdivan Ekrem Karaberber tesislerinden Süper Amatör Lig Play-Off Grubu ilk hafta müsabakasında Karasu Aziziyespor ile As Akyazıspor karşı karşıya geldi. Play-Off’ta da hızını kesmeyen Kafkaslar, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

1 yıl önce KARASU

Karasu Yeni Mahallesi tahribata uğrayan yürüyüş yolunda çalışmaların başlamasının ardından Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı açıklamada bulundu. Sarı, “Sakarya Nehri’nin kıyısına dökülen taş dolgu ile erozyonun önüne geçmeyi ve taşkınların engellenmesini planlıyoruz” dedi.

1 yıl önce SPOR

Karasuspor Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nun ilk müsabakasında Ferizlispor 2011 ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip Play-Off’a hızlı bir başlangıç yaptı ve maçtan 2-0 galip ayrıldı.

1 yıl önce SİYASET

İYİ Parti Milletvekili A. Adayı Selçuk Kılıçaslan, 28.Dönem Milletvekilliği Seçimleri kapsmaında aday adaylığı çalışmalarını sürdürüyor. Kılıçaslan, Adapazarı ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

1 yıl önce KARASU

Yaşanan büyük afet sonrası Karasu’ya gelerek ikamet eden depremzede aileler, Karasu Girişimci Cesur Kadınlar Grubu öncülüğünde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu ve dualar edildi.

1 yıl önce SİYASET

Zafer Partisi’nin Karasu’dan Sakarya milletvekili aday adayı Muhammet Cüneyt Sarımert oldu. Başvurusunu yapan Sarımert ve İlçe Başkanı Fatih Demirci, Ankara’da Genel Başkan Ümit Özdağ ile de bir araya geldi.

1 yıl önce MAHALLELER

Karasu’nun Yeni Mahallesi kıyısında çöken yürüyüş yolu, taş dolu ve kıyı tahkimatı ile onarılmaya başlandı. Karasu Belediyesi ile DSİ’nin ortak çalışması kapsamında nehrin Yeni Mahallesi kıyısındaki erozyonun taş dolgu ile önlenmesi amaçlanıyor.

1 yıl önce EĞİTİM

Bu yıl ikinci ara tatil ile Ramazan Bayramı birleşecek. Bu tatil takvimine göre öğrenciler Nisan ayında 9 gün tatil yapacak.

1 yıl önce SİYASET

Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları sürerken Saadet Partisi Karasu’da adeta gövde gösterisi yaptı. Karasu’dan üç aday adayı aynı anda genel merkeze başvurusunu gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, “Sakarya’da Milli Görüş’ün milletvekilleri Saadet Partisi’nden çıkacak” dedi.

1 yıl önce ASAYİŞ

Karasu Belediyesi eski başkanlarından Sedat Büyük, cumartesi günü Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Büyük’ün cenazesine il ve ilçeden siyasi isimler ve çok sayıda vatandaş katıldı.