• USD 32,21
  • EUR 35,24
  • ALTIN 2.473,29
  • BİST100 10.159
  • BTC 65.199
1 yıl önce KARASU

Karasu Belediyesi ile Sakarya Barosu arasında “Baro ve Belediye İş Birliği ile Adli Yardım Projesi” protokolü imzalandı. Başkan İshak Sarı, “Adalet, hakkın tesisidir. Kendi hakkı olanı hak sahibine vermekle toplumda düzen, barış ve huzurun temeli atılmış olur” dedi.

1 yıl önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu yaptı. İl Başkanı Hidayet Kaya’ya evraklarını teslim eden Önal’ı yönetimi de yalnız bırakmadı.

1 yıl önce EĞİTİM

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Karasu Özel Zeliha Anaokulu öğrencileri, düzenlenen etkinlikle eskileri yad etti. Yaşlıların toplumumuzdaki yeri ve önemini bir kez daha kavrayan öğrenciler, sergiledikleri teatral tavırlarla sempatik görüntüler ortaya çıkardı.

1 yıl önce SİYASET

CHP Sakarya Milletvekili A.Adayı Ender Serbes, saha çalışmalarına devam ediyor. Karasu Haberleri ve Öncü Karasu Gazetesi’ni ziyarette bulunan Serbes, “Türkiye’de artık değişim zamanı” vurgusunu yaptı. “Toplum bize sahip çıkarsa biz de yol alırız” diyen Serbes, “Geleceğimiz mevkilerde de bunun hakkını sonuna kadar veririz” dedi.

1 yıl önce SİYASET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Adayı olması için 100 bin imza toplandı. İnce’nin adaylığı için Karasu’nun yoğun gayret gösterdiğini söyleyen İlçe Başkanı Semih Karakaş, “Karasu, Sakarya’da en fazla imza veren ilçe oldu” dedi.

1 yıl önce KARASU

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, tütün, nargile, alkol ve açık içki satışı yapan esnafları uyardı. Emre, “Evrak hazırlamak isteyen esnaflarımız 31 Mart 2023 gününe kadar odamıza başvurmaları gerekiyor” uyarısında bulundu.

1 yıl önce KARASU

SAÜ Tarih Bölümü Profesörü Ebubekir Sofuoğlu, Karasu Belediyesi Basın ve Kültür eski Müdürü, emekli eğitimci Enver Albayrak'ı mahkemeye vermişti. Albayrak, “Mahkememde kendimi savundum ve sonuç olarak beraat ettim” dedi.

1 yıl önce SPOR

Kuruderespor, Sakarya Caddesi ile oynadığı son karşılaşmanın ardından şampiyonluk kupasına kavuştu. ASKF Başkanı Yaşar Zımba, oyunculara kupayı teslim ederek başarılar diledi.

1 yıl önce SAĞLIK

Karasu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Kardiyoloji Uzmanı Dr. Oğuzhan Bodur, Op. Dr. Celalettin Akyol’un Geyve Devlet Hastanesi’ne atanmasının ardından Başhekimlik görevine getirildi. Bodur, “İlçemiz halkına en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

1 yıl önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Adalet Sarayı önünde boşanmak istemeyen koca, tartıştığı kayınvalidesini silahla vurarak yaraladı. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılırken, şahıs gözaltına alındı.