CHP Sakarya Milletvekili A.Adayı Ender Serbes, Karasu Haberleri ve Öncü Karasu Gazetesi’ni ziyarette bulundu. Serbes, “Sakarya’nın güney kısmı tarımla, Kuzey kısmı ise fındıkla, liman ve sanayileşme ile ilgili. Vatandaşın bu konuda hem yaşadıkları hem de geleceğe dönük hesapları var. Bizler de bu sorunları çok iyi bildiğimiz için bu göreve talip olduk” diye konuştu.

ULAŞILABİLİR VEKİL OLACAĞIM

Karasu’nun daha iyi bir seviyeye gelmesini istediklerini de söyleyen Serbes, “İlçemiz sadece yaz döneminde kalabalıklaşarak talep görüyor ve kargaşa oluşuyor. Biz istiyoruz ki bu ilçemiz 12 ay da rahat ve konfor içerisinde yaşanan bir bölge olsun, ona göre inşa edilsin. Karasu’nun kendi içinde kronik olarak gördüğü sorunlar noktasında ben her zaman üzerime düşen görevi yapmaya hazırım. Vekil olduğum takdirde bölgemizin tüm sorunları için canla başla çalışacağım ve en önemlisi de ulaşılabilir bir vekil olacağım” vurgusunu yaptı.

ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI

Millet İttifakı’nın adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun her türlü zorluğa rağmen Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olacağını söyleyen Serbes, “Çünkü hem Sakarya için hem de Türkiye için artık değişim zamanı. Bende bu değişime katkı sunmak için buradayım” dedi. Sakarya bölgesinin yapı itibariyle CHP’yi çok iyi tanımadığını ve ön yargılarının olduğunu söyleyen Ender Serbes, “Ben sağ siyaset üzerinde yer almış ve akabinde ise sol siyasete geçmiş biriyim. Çünkü bizim inandığımız adalet, liyakat, şeffaflık gibi değerlere sağ partiler maalesef suiistimal etti” dedi.

HER KESİMDEN İNSAN VAR

CHP Sakarya Milletvekili A.Adayı Ender Serbes, “Biz CHP’yi de Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da tek tek herkese anlatacağız. Bize dışarıdan anlatıldığı gibi öcüleştirilmiş bir yapıya sahip olmadıklarını söyledik ve söyleyeceğiz. Bugün Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu, şekillendirdiği CHP’nin içerisinde, her kesimde insan var. Bugünün Türkiye’sine hitap eden Millet İttifakı’nın bir araya gelmesinde, yol yürümesinde, bir arada kalmasında, Türkiye’ye umut olmasında Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’nin büyük rolü var” açıklamasında bulundu.

Güler Çınasoğlu’nun haberi