Karasuspor’da Başkan Teknik adam gerginliği, kongre öncesi sarı kırmızı kriz olarak karşımıza çıktı. ‘O haklı, bu haklı’ söylemleri Karasuspor’u bağlamaz. Karasuspor ne başkanlar, ne teknik adamlar gördü. Bu saatten sonra da görür. Ancak kazın ayağı öyle değil.

Karasuspor’un içinde bulunduğu zorlu süreçte herkes daha sağduyulu davranıp hislerine göre davranmamalı. Kongre günü kapıya dayanmış. Sarı kırmızılı ekibin kaderi için nöbet tutarken bana göre Akbaş, Ergelen çekişmesi buz dağının önde gözüken kısmı.

Asıl sıkıntı ekonomik, asıl sıkıntı Karasu’nun BAL’da çizeceği rotanın içinde var olan ekonomik sıkıntı ve bu sıkıntı için el atmayan Karasu Belediyesi’nin takındığı tavrın dışa vurumu, bu gelişmeleri isim babası.

Karasuspor bir markadır, futbola tarzan Belediye Başkanı bunu bilmese de birileri bunu ona anlatmıştır. Biz de bir şeyler anlatalım Bay Başkana. Bakın Bay Başkan, Erenlerspor’un arkasında belediyenin el verdiği ve desteklediği bir yönetim var. Sapanca da öyle, Serdivan da öyle, Hendek de… Bu saydığım belediyeler hem bugünün iktidarının formasını giyiyor, hem de borçsuz falan değiller. Bu neden Karasu Belediye Başkanı, bu mazeretin sırtına biner at süremez. Bu birinci sarı kırmızılı yazının içeriğini oluşturuyor. Gelin şimdi ikinci bir yolun izini sürelim.