Sakarya 2.Amatör Küme’de 2023-2024 sezonunda grup mücadelesinin ardından Play-Off etabında da başarılı bir performans sergileyen Yuvalıderespor, Birinci Amatör Küme’ye yükselmişti.  Yuvalıdere Mahalle Muhtarı Adem İkiz önderliğinde Poyrazlar Golü Piknik Alanı’nda yapılan kupa ve madalya töreni düzenlendi.

DEMİR TEBRİK ETTİ

Düzenlenen törene Erenler İlçe Spor Müdürü Özcan Çelikten, Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Zandolu, Yuvalıdere  Kulüp Başkanı Niyazi Alca,  Genel Kaptan İbrahim Sahip, yöneticiler Bertaç Cihan, Meftun Berber, Yücel Aydın, Antrenör Mazlum Orhan ve futbolcular katıldı. Yuvalıderespor’a şampiyonluk kupasını ve madalyalarını takdim eden Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, “Çok başarılı bir ligin ardından 1. Amatör Lige hoş geldiniz, hepinizi kutluyorum. Umarım yeni sezonda istediğiniz gibi bir lig geçirirsiniz. Centilmenliğin unutulmadığı başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

VAKİT KAYBETMEYECEĞİZ

Demir’in konuşmasının ardından Yuvalıdere Kulüp Başkanı Niyazi Alca’da kısa bir konuşma yaptı. Alca, zorlu bir süreci geride bıraktıklarını belirterek; “Başta teknik heyetimiz ve futbolcularımız bütün bir yılın emeğinin karşılığını aldığı için çok mutluyum. Biz de yeniden 1. Amatör Küme’ye geri dönmenin sevincini yaşadık. Şimdi hiç vakit kaybetmeden yeni sezon için kolları sıvayacağız. Yuvalıdere’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi