Kuruderespor, 1. Amatör Küme’de başarılı bir grafik çizmiş sezon boyunca adından söz ettirmişti. Yenilgisiz olarak ligi tamamlayan ve şampiyon olan takımda yeni sezon öncesi belirsizlik başladı. Başkan İbrahim Menteşe’nin sağlık sorunları nedeniyle takımla ilgilenememesi takımı zor durumda bıraktı.

BAŞARILI SEZON GEÇİRDİK

Başkan İbrahim Menteşe yaptığı açıklamada, “Başarılı bir sezon geçirdik. Ancak benim sağlık sorunlarım neticesinde ameliyat olmam gerekti. İyileşme sürecim boyunca da takımla ilgilenmem mümkün olmayacak” dedi. Durumla ilgili ekip arkadaşlarına ve mahalle halkına açıklamada bulunduğunu ve destek istediğini ifade eden Menteşe, “Kulübü yeni bir yönetimin alıp yoluna devam etmesi gerekiyor. Kabul ediyorum ki Süper Amatör Küme’de ekonomik şartlar biraz daha ağır” dedi.

TAKDİR MAHALLE HALKININ

“Kurudere Süper Lig’in ağırlığını kaldırabilecek nitelikte” diyen Menteşe, “En azından Süper Amatör Küme’de kalabilecek bir takım yapılabilir” dedi. Kulübü yeni bir yönetimin devralmaması durumunda kendilerinin de ilgilenmesine imkan kalmadığını söyleyen Menteşe, “Ekonomik zorlukların yanında transfer sezonu da geride kaldı. Bundan sonra görevi devralacak ekip de iki kat zorluk yaşayacak. Biz bu durumu defalarca dile getirdik. Eğer kimse görevi almazsa bizim devam etme şansımız kalmadı. Zaten sağlık sorunlarımız buna elvermiyor. Biz özveri ile görevimizi yerine getirdik. Bundan sonra takdir mahalle halkınındır” sözlerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi