Karasu Sezi Eratik Ortaokulu Türkü Öğretmeni Burcu Aksu, ödüllü kitabı olan Süslü’yü bu kez özel eğitim öğrencilerine okudu. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri ile bir araya gelen Aksu, bu organizasyonun kendisi için çok anlamlı ve özel olduğunun altını çizdi.

ÇOK DUYGULANDIM

Daha öncede imza günlerine katılan ve her defasında ayrı bir heyecan yaşadığını vurgulayan Eğitimci-Yazar Burcu Aksu, “Okul öğretmenlerinden Feyza Ayar ve Esra Ayar meslektaşlarım beni okula masal okumak için çağırdılar. Böylesine güzel bir organizasyon hazırladıklarından haberim bile yoktu. Oradaki atmosferi görünce çok duygulandım” dedi.

SÜSLÜ’YLE TANIŞTILAR

Emeği geçen meslektaşlarına ve Okul Müdürü Ersin Tatar’a teşekkür eden Burcu Aksu, “Özel öğrencilere önce yazdığım Süslü masal kitabımı okudum. Onlara kitabımdaki karakteri Süslü’yü anlattım ve kitap üzerine konuştuk. Onlar bana akıllarına takılan soruları sordu bende onda sorular sordum. Gün sonunda ise yazmış olduğum kitabımı onlara imzalayarak verdim. Benim için en anlamlı imza günüydü” sözlerini kullandı.