Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin ardından liglere ara verildi. Deprem öncesi ise Süper Amatör A Grubu’nda mücadele eden Karasu Aziziyespor oyuncularını taşıyan bir araç kaza yapmış araçta bulunan Uğur Temur, Yalçın Yalazı, Berkay Kahraman, Ahmet Kartal, Berkay Uzun ve Hamza Bayoğlu çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Deprem nedeniyle verilen aranın ardından sporcular da bu süreçte sağlıklarına kavuşarak hafta içi sahada tam kadro idmana çıktı.

YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ

İlk idmanda trafik kazasında yaralanan oyuncuların da sahaya çıkması hem teknik ekipte hem de diğer oyuncularda morale neden oldu. Genel Kaptan Yücel Şirin, yoğun bir maç trafiğine girileceğini ve haftada iki maç birden oynaması gerekecek olan Kafkasların her türlü zorluğa alışkın olduğunu belirtti. Şirin, “Trafik kazasında yaralanan oyuncularımızın şokunu üstümüzden atamadan deprem felaketi ile sarsıldık. Her iki konuda da yaraların sarılması adına elimizden gelen gayreti gösterdik” ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ BELLİ

“Oyuncularımız sağlığına döndü” diyen Şirin, depremzedeler için de maddi manevi ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam ettiklerini söyledi. Şirin, “Takımımız iyi ve formunda. Biz sezon başında iyi bir ekip kurduk. Yakaladığımız grafik de hep yukarı yönlü oldu. Ligin ikinci yarısı öncesinde de hoca değişikliğine gittik ve eksik noktalarımıza transferler gerçekleştirdik. Gelen yeni hocamız ve oyuncularımız kısa sürede takıma uyum sağladı. Şimdiye kadar elde ettiğimiz başarıları sezon sonuna kadar sürdürmek en büyük hedefimiz” açıklamasını yaptı.

Ramazan Marmara’nın haberi...