Süper Amatör Küme’nin şampiyonluk iddiasında olan ekipleri arasında yer alan Karasu Aziziyespor Cuma akşamı Vezirin Yeri Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen konser ile moral buldu. Selçuk Balcı’nın konuk olduğu gece coşku içinde geçti. Aziziyespor gecesinde sarı-lacivertliler doyasıya eğlendi. Katılım yüksel olduğu gecede saatlerce sahnede kalan Karadeniz Müziğinin Sevilen Sanatçısı Selçuk Balcı, birbirinden güzel şarkılarını sevenleri ile birlikte söyledi.

ENERJİ GECE BOYU DİNMEDİ

Gece boyunca Balcı’nın şarkılarına eşlik eden Aziziyespor taraftarları gecede birlik mesajları verdi. Taraftarların enerjisi gece boyunca dinmedi. Parçalara eşlik etmelerinin yanı sıra yöresel oyunlara da iştirak eden taraftarlar deyim yerindeyse gece boyunca oturmadı. Aziziyespor gecesine Karasuspor Başkanı Hasan Özkan’da katıldı. Geceye gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen Aziziyespor Başkanı Taylan Demirkol, bu tip organizasyonların takıma motivasyon ve birlik ortamına katkı sağladığını ifade ederek, “Karasu Aziziyespor; takımımızı, yönetimimizi ve taraftarımızı burada görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu birlik ortamı takımımızın başarısına da olumlu katkı sağlayacaktır. Gecemize katılarak bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

TAKIMIN GELECEĞİNİ HAZIRLIYORUZ

Başkan Demirkol, Karasu Aziziyespor’un son iki sezonda şanssızlıklar sonucu Bölgesel Amatör Lig şansını yitirdiğini ancak bu sezon aynı talihsizliği yaşamak istemediklerini söyledi. Demirkol, “Karasu Aziziyespor bu şehrin en köklü ekipleri arasında yer alıyor. Biz bir yandan bu sezon elde edeceğimiz başarıya bakıyoruz, diğer yandan da takımın geleceğini hazırlıyoruz. Oyuncularımız, yöneticilerimiz ve taraftarımızla tam bir birlik ortamı yakaladık” dedi. Yeni dönem için hazırlıklarının sürdüğünü söyleyen Demirkol, “Ekibimiz son iki sezondan bu yana büyük başarı elde ediyor. Takımın ana yapısına zarar vermeden takviyeler yapmaya ve eksiklik olmayan bölgelerimize güçlendirmeler yapmaya devam edeceğiz. Bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız. Taraftarımız müsterih olmaya ve bize destek olmaya devam etsin” ifadelerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi