Esnaf ve vatandaş ile buluşmaya devam eden AK Parti Karasu Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Babalıoğlu, Gölköprü ve Küçük Karasu mahallelerini ziyaret etti. Her iki mahallede de vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaşan Babalıoğlu; “Bizi ilgi ve alaka ile karşılayan mahallelerimizin tüm bireylerine teşekkür ederim. Bizimle ilgili kimsenin aklında bir soru işareti olduğunu düşünmüyorum. Biz, bu doğrultuda bu yola çıktık. İnşallah aday gösterildiğimiz takdirde vatandaşlarımıza tepeden bakmadan, bilgi alışverişi ile tüm sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız” dedi.

İLETİŞİM TÜM PROBLEMLERİ ORTADAN KALDIRIR

Ömer Babalıoğlu, “Doğup büyüdüğüm ilçeme senelerdir SASKİ Müdürlüğü’nde hizmette bulundum. Karasu’muz ve mahallelerimizde çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. İletişim halinde olmanın çok büyük önemi var. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla SASKİ’deki görev süremiz boyunca hep iletişim halinde olduk. Belediye başkanlığına aday gösterildiğimiz takdirde yine aynı disiplin ve birliktelikle uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza üstüne koyarak devam edeceğiz” diye konuştu.

ARKAMDA SADECE KARASU HALKI VAR

Babalıoğlu, “Kimseyi ötekileştirmeden, kimseye üstünlük sağlamadan düzgün bir disiplin ile birlikte her çalışmamızı gerçekleştireceğimiz için içimiz de gönlümüzde çok rahat. Biz, sahaya Karasu için çıktık. Sahaya çıktığımız andan itibaren vatandaşlarımız tarafından olumlu karşılandığımı düşünüyorum.  Şahsımın arkasında sadece Karasu halkı vardır. Bu bakış ve düşüncelerim ile bu yolda halkımız ile birlikte büyük bir başarı elde edeceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.

CENAZEDE, DÜĞÜNDE BİRLİKTEYİZ

“Ben, en çok halkıma güveniyorum” diyerek açıklamalarına son veren Babalıoğlu, “Her kesime aynı düzeyde bakarak, sadece ilçemin geleceğini düşünerek vatandaşa dokunuyorum. Karasu’muzda herkes birbirini tanıyor. Ne kırgınlıkların bir önemi var ne de kızgınlıkların. Cenazelerimizde, düğünlerimizde hep birlikteyiz. Kimseyi ötekileştirmeden, yok saymadan sorunların çözümünü o an çözüme kavuşturduğumuz takdirde hiçbir sorunumuz olmayacaktır” şeklinde konuştu.