Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Recep Aksu, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Belediye Meclis üyelerinden Yakup Ayar, İsmet Yavuzyiğit, Murat Kaçar, Sabri Aslanbay, Hüseyin Emanet, Abdülkadir Şamlıoğlu, Leman Yanmaz, AK Parti Kadın İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Basmacı ve AK Parti İlçe Teşkilat yönetimi Ankara’da ziyarette bulundu.

KARASU’NUN PROJELERİNİ ANLATTI

Sarı ve beraberindeki heyet, AK Parti Sakarya milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Murat Kaya, Ertuğrul Kocacık, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ve İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım’ı tek tek ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu ve kendilerine başarılar diledi. AK Parti Sakarya milletvekillerini meclisteki makam odalarında ziyaret eden Başkan Sarı, hayırlı olsun temennisinde bulunup Karasu’nun acil olarak ihtiyaç duyduğu başlıklar hakkında bilgiler verdi ve ilçeyi ileriye taşıyacak projeler için milletvekilleriyle istişarelerde bulundu.

VARLIKLARI BİZE GÜÇ KATIYOR

“Karasu’ya eser ve hizmet sunarken milletvekillerimizin destekleri söz konusu olduğunda işlerin daha kolay yürüdüğünü” söyleyen Başkan Sarı, "İlçemize bugüne kadar kazandırdığımız eserlerde hükümetimizin, bakanlıklarımızın ve milletvekillerimizin önemli katkılarına doğal olarak ihtiyaç duyduk. Yeni dönemde de milletvekillerimizin desteğini her zaman arkamızda hissederek kararlı ve üretken bir ilerleyişle yol almak istiyoruz. Ankara'da Sakarya milletvekillerimizin varlığı bize büyük güç katıyor ve kendimizi Meclis’te yabancı hissetmiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz için Ankara ile uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ben bir kez daha milletvekillerimize görevlerinde üstün başarılar diliyorum ve destekleri için vatandaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Karasu Belediyesi Basın Servisi