Bazıları vardır, sabah kalktığında ne öğreneceğim, gece uyurken ne öğrendim der. Onların heyecanı çok tatlıdır ve hiç bitmez. Bazıları vardır hiç uyumaz ve hedefine ulaşmak için çalışır, bazıları sabah olmadan erken kalkar ve hedefine ulaşmak için çalışır. Bazıların gecesi gündüzü yoktur hiç yorulmazlar. Bazıları vardır yorulunca kitap okur, bazıları farklı bir iş ile dinlenir.

Bazıları vardır iyilik yapmaktan yorulmaz, bazıları vardır kötülük ile kötülük yaparak değil iyilik yaparak savaşır. Bazıları vardır yanlışlıkla kötülük yapsa bile onu telafi etmek için bin iyilik yapmaya çalışır.

Bazıları vardır, insanların sevdiği, vazgeçemediği şeyleri kalbine koymaz, ya evine ya da evin önüne koyar. Bazıları vardır vazgeçilmezdir çünkü başkaları için vazgeçebilendir. Bazıları vardır kimseye benzemez ve sıra dışı biridir.

Bazıları vardır okur geçer, bazıları şiir gibi hissede hissede okur. Bazıları vardır görür, bazıları ise hem görür hem hisseder. Bazıları vardır 50 yaşında, 15 yaşına girer. Bazıları vardır 25 yaşında 40 yaşına girer. Bazıları vardır konuşulanlar konuşuldu, yazılanlar yazıldı diye susar, bazıları susulan şeyleri, unutulan şeyleri konuşur. İşte o bazıları hep kazandılar. Kazanıyorlar. Kazanacaklar. Esen kalın.