Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu İlçe Örgütü, 24 Kasım’a özel anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. CHP İlçe Başkanı Uğur Büyük ve yönetimi yaptıkları ziyaret programında Reşat Şirin, Emine Çelik ve Saniye Muti öğretmenin elini öpüp Öğretmenler Günü’nü kutladı.

DUYGUSAL ANLAR

Karasu’nun eğitim çınarları, aralarında eski öğrencilerinin de bulunduğu CHP’lilerin ziyareti sırasında duygusal anlar yaşadı. Öğrencileri ile ilgili anılarını anlatan emektar eğitimciler, öğrencilerinin başarılarını ve vefalarını gördükçe mutlu olduklarını ifade etti. Bu anlamlı günde yaptıkları ziyaretten dolayı ayrıca çok mutlu olduklarını da dile getirdiler.

ONLARA MİNNETTARIM

Başkan Büyük, “Kıymetli öğretmenlerimizle eski günlere yolculuk yaptık ve öğretmenler gününü kutladık. Her bir çocuğu istikbalimizin birer meşalesi olarak görüp yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizin gününü gönülden kutluyorum. İyi bir öğretmen; bir çocuk, insan için en büyük kazançtır. Ben öğretmenlerim sayesinde 6 yaşından beri çok önemli şeyler biriktirdim. Kendilerine minnettarım” diye konuştu.
 

OKUL ZİYARETİ

Başkan Büyük, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir de okul ziyareti gerçekleştirdi. Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu’na giden Büyük, burada görevi başındaki öğretmenlerin gününü kutlayarak çiçek verdi. Okul Müdürü Adem Akçakoyunlu ve öğretmenleri ile öğretmenler odasında sohbet eden Uğur Büyük, emekleri için her bir öğretmene teşekkür etti.