Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci, basın açıklamasında bulundu. Yerel seçime her anlamda hazır olduklarını söyleyen Başkan Demirci, Karasu’nun yok olmasına Zafer Partisi olarak izin vermeyeceklerinin altını çizdi.

MEVCUT ZİHNİYET GÖNDERİLMELİ

Mevcut zihniyetin hiçbir payesiyle ortak anlayışımız yok diyen Başkan Demirci, “Bizim yerelde de genelde de hedefimiz mevcut zihniyetin yönettiği belediyelerin gönderilerek, yerine çağdaş, aydın ve 21. yüzyıla yakışır birinin gelmesi. Cumhuriyetin prensipleriyle problemi olmayan, Mustafa Kemal Atatürk ile husumeti bulunmayan, çağdaş belediyeciliği savunacak ve onu yapacak bir aday olursa biz de ona destek oluruz. Bu profilde aday olmazsa, denenmişleri denemeye kalkarsa eğer ilçe siyaseti, biz de inisiyatif alıp kendi adayımızla sahaya çıkarız” sözlerini kullandı.

ARTIK DUR DENMELİ

Karasu’da bulunan sığınmacılara da değinen Başkan Demirci, “Buradaki sığınmacılar uyduruk bir belge ile vergiden de muaf tutularak işyeri açıyor. Esas olarak bu iş kaçak ve kanuna aykırı. Karasu Belediyesi bu duruma dur diyeceğine görmezden geliyor. Türk esnafı ise ‘vurun abalıya’ hesabı tüm yükümlülüklerini yerine getiriyor ama en ufak bir hatasında da cezaya mahkum bırakılıyor. Biz bu durumdan artık rahatsız oluyor. Sığınmacılar şehir içinde iyice gettolaştı. Karasu niteliksiz göç alıp nitelikli göç veriyor. Buna artık dur denmeli” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi