Ankara’ya giden İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, partisinin grup toplantısına katıldı. Başkan Hasan Sarıoğlu, “Toplantıda Genel Başkanımız Meral Akşener’in söylediklerini dinledik ve akabinde ise kendisi ile hasbihal etme fırsatı elde ettik” dedi.

Grup toplantısının ardından İYİ Parti Genel Merkezi’ne gittiklerini söyleyen Sarıoğlu, “Burada genel başkan yardımcılarımızla görüştük. Partimizle alakalı alınan kararları ve partimizde olan bazı olayları değerlendirdik. Yerel seçimlerde ne yapmamız, nasıl bir yol izlememiz gerektiğini ve partimizin daha ileriki süreçte hedefinin ne olduğunu konuştuk” ifadelerini kullandı.

“Her gün biraz daha girdaba sürüklenen Türkiye’nin bu girdaptan nasıl kurtulacağını hep birlikte konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk” diyen Sarıoğlu, “Onların bize söylediği önerileri bizim kafamızı takılan soruları biz sorduk onlar cevapladı. Vatandaşın ne istediğini ve talebini de kendilerine ilettik. Verimli de bir görüşme oldu. Ben her şeyin çok daha iyi olacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.   

Güler Çınasoğlu’nun haberi