-

Bir basın açıklaması yayınlayan Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk, Ayhan Sefer Üstün’e yönelik açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara’ya yanıt verdi. Başkan Salim Direk, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

ŞİRAZESİNDEN ÇIKMIŞ

“Öncelikle MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara’nın muhataplık derecesinde yapmış olduğu talihsiz açıklama hakiki sorunları şirazesinden çıkartmaktan başka ne olabilir ki? Kafası karışanlar için Gelecek Partisi olarak tekrar hatırlatmakta fayda var. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, BMC fabrika arazisinin tahsisi ve sonrasına ilişkin muhataplarına Sakaryalılar ve milletimiz adına bir soru sordu ve soru şu şekildeydi:

Bu kadar teşviğe rağmen tank nerede? Kamyon nerede? Bu kadar net bir soruya milletin hakkına girip mağdur edenleri savunan, muhataplık derecesinde talihsiz bir açıklama MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara tarafından yapılmıştır. Açık olarak ifade etmem gerekirse, yok hükmündedir.

HATALARINIZ ÖRTMEYE ÇALIŞMAYIN

Sayın Münir Ali Kara, sizler iktidarın ortağısınız, iktidarın yaptığı hataları kapatmak için şahısları ön plana çıkarıyorsunuz. Bunun yerine Karasu'nun kazanılmış yatırım haklarına sahip çıkın. İlçemizin ve değerli hemşehrilerimizin hakkına, hukukuna ve kazanımlarına sahip çıkmak, ilçemizdeki sorunları cesaretle dile getirmek ilçemizde faaliyet gösteren bütün siyasi parti il temsilcilerinin asli görevidir.

Dolayısıyla Gelecek Partisi olarak bu görev ve sorumluluk bilinciyle gelecek misyonunu temsil etmekteyiz. Biz Gelecek Partisi olarak Karasulu vatandaşlarımızın kaybedilmiş haklarını geri almaya her zaman çalışacağız, çalışmaya da devam edeceğiz”