-

Geçmiş Dönem Cumhuriyet Halk Partisi 2. sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Şahin, Karasu Haberleri ve Öncü Karasu Gazetesi’ni ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın “AK Parti’nin çıkaracağı aday ister kuzeyden, ister güneyden, isterse batıdan olsun bizim için fark etmez. Ben genel merkezime tabiyim. Çıkaracakları her adayı sonuna kadar desteklerim” açıklamasına cevap verdi.

BÖLGE SORUNUNU BİLEMEZ

Hüseyin Avni Şahin, “Başkanın bu açıklaması tamamen talihsiz bir açıklamadır. Karasu’nun Belediye Başkanı’na soruyorum olurda aday güneyden çıkarsa Karasu’ya ne faydası olacaktır” sözlerini kullandı. “Kuzeyin, bu topraklarda doğmuş, bu topraklarda büyümüş çocuklara ihtiyacı var. Güneyli bir vekil kuzeyin sorununu bilmez, Karasu’nun sorununu bilmez. Ama biz Karasu’nun da Kocaali’nin de sorunlarını çok iyi biliyoruz. O yüzden Belediye Başkanı İshak Sarı’yı samimi ve vicdanlı olmaya davet ediyorum. Bu bölgenin kuzeyden çıkacak bir milletvekiline ihtiyacı var” vurgusu yaptı.

KARASU YOK SAYILIYOR

“Kuzey bölgemiz her zaman üvey evlat muamelesi gördü” diyen Şahin, “BMC konusunu halkımız biliyor. Aynı şekilde yaz ayında yapılması düşünülen dalgakıranlar ile ilgili hiçbir çalışma yok. Kibar Holding senelerdir arsayı aldı hiçbir çalışması yok. Kanal projesi ile ilgili bir adım yok. Karasu’nun gözbebeği yıkılan lunaparkın alanı ile ilgili açıkladıkları o şaheser proje ortada yok. En önemlisi SUBÜ meselemizdi aynı şekilde onu da elimizden kaçırdık. Kısacası yok sayılıyoruz ve herkes üç maymunu oynuyor. Konunun ciddiyetine ne zaman varacaklar merak ediyorum” dedi. Karasu için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu ve bu yüzden çalışmalarına başladığını söyleyen Hüseyin Avni Şahin, ekibiyle birlikte çalışmalarını başlattığının da altını çizdi.