Sakarya Valiliği koordinesinde, Karasu Kaymakamlığı ve Karasu Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla pazaryeri otoparkı yanında hizmete giren Depremzedeler Yardım Toplama ve Dağıtım Merkezi’ni ziyaret eden İshak Sarı ve deprem komisyonu, merkezin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Giyim ve gıda kolisi desteklerini Karasu’ya gelen depremzedelere ulaştırmayı amaçlayan merkezi gezen Başkan Sarı, depremzede çocuklarla yakından ilgilendi ve onlara oyuncak hediye etti. İshak Sarı, ziyaret sonrası şu açıklamalarda bulundu:

KIYAFET ve GIDA DESTEĞİ

“Destek merkezinin bulunduğu dükkanın sahibi Avukat Bekir Sarıoğlu’na teşekkür ediyoruz. Merkezde yer alan kıyafetlerin hepsi yıkandı ve ütülendi. Giyime hazır hale getirildi. Ayrıca gıda ürünleri, ekmek, süt ve et gibi ürünlerin de dağıtımı yapılıyor. Gıda kolisi desteğinde bulunmak isteyenleri merkezimize bekliyoruz.

Karasu’da 350 depremzede aile olmak üzere toplam bin 271 kişiye destek veriyoruz. Deprem bölgesindeki durumlar netleşinceye kadar bu aileleri Karasu’da misafir edeceğiz ve her türlü desteği vereceğiz. Amacımız, onları evlerindeymiş gibi hissettirmek. Halkımızın da desteği burada önemli rol oynamakta. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz”

Esra Angün'ün haberi