2023 Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam eden ve Kocaali ile Karasu’yu ziyaret eden İYİ Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Selçuk Kılıçaslan, Karasu’da açıklamada bulundu. Kılıçaslan, Karasu’da çok sayıda temasta bulunarak ilçe esnafını gezdi, vatandaşla bir araya gelerek partisinin ve kendisinin gerçekleştirmek istediği projeleri paylaştı. Kılıçaslan, son olarak İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nın üyeleri ile gerçekleştirdiği toplantıya da katıldı.

ŞİKAYETLERİNİ BİLDİRDİLER

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Selçuk Kılıçaslan, Karasu ilçesinde esnafları da gezerek, sıkıntılarını dinledi. Kılıçaslan yaptığı açıklamada, “Karasu ve Kocaali’de, yani kendi bölgemizde vatandaşlarımız ve hemşehirlerimiz ile buluştuk çok iyi tepkiler aldık. Vatandaşlarımızın ve hemşehirlerimizin bizlere çok yoğun ilgisi var. Özellikle Karasu ve Kocaali’yi sık sık ziyaret edeceğiz” diye konuştu.

KARASU ve KOCAALİ UNUTULMUŞ BÖLGE

“Esnafın durumu hakikaten iyi değil. Sıkıntıları var. Bu bölge unutulmuş bir bölge. O kadar destek vermelerine rağmen istediği hizmeti alamadı” diyen Selçuk Kılıçaslan, sözlerini “Dolayısıyla onlar şikâyetlerini bize bildirdiler. Biz de kendilerine çözüm önerisi olarak İYİ Parti’nin sosyal ve ekonomik programlarını anlattık. Bizi dinlediler ve onayladılar. Bu vesileyle Karasu’daki hemşehirlerime teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek tamamladı.