Yeniden Refah Partisi (YRP) Karasu İlçe Teşkilatı’nda İlçe Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Çok sayıda teşkilat üyelerinin katılım sağladığı toplantıda YRP Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, yerel seçime yönelik bir konuşma yaparak seçime hazır olduklarını vurguladı.

HALKTA HEYECAN YOK

İlçede siyasi parti başkanlarının seçim dolayısıyla heyecan içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Osman Önal, “Başkanlarda heyecan zirvede fakat eski yerel seçimler gibi halkımızda heyecan yok. Çünkü gelinen son noktada ilçemizde belediyecilik anlaşılmaz bir noktaya varmıştır. 50 yıllık Karasu Belediyecilik tarihinde ilçemizde turizm için, sanayi ve de tarım için radikal bir proje uygulanmadı” dedi.

YAPBOZ TAHTASI

“Belediye yol yapan ruhsat veren bir kurum olarak görüldü” sözlerine yer veren Başkan Önal, “Siyaset için siyaset anlayışı ilçemizi yapboz tahtası haline dönüştürdü. Karasu ilçemizin daha henüz netlik kazanmış, kendine has radikal bir imar yasası, şehirleşme yasası ortaya koyulamamıştır” şeklinde konuştu.

TEHDİT ALTINDADIR

İlçede yatırım yapmak isteyen yatırımcıların önü açılıp teşvik edileceğine rantsal olarak önlerinin kesildiğine de değinen Osman Önal, “Bir bakın, Ferizli, Söğütlü 34 sene önce Karasu ile kıyaslandığında ne idi bugün ne oldu. Hakeza Düzce bizim gibi bir ilçe idi bugün il olmuş durumda. Milli görüşcüler olarak sokağımıza, mahallemize, beldemize ve dahi ilçemize adil siyasi bir görüş çatısı altında sahip çıkamaz isek gelinen sonuç gösteriyor ki geleceğimiz; evlatlarımızın torunlarımızın istikbali ve dahi özgür hür iradeleri tehdit altındadır” dedi.

İNSANA HİZMET HAKKA HİZMET

Başkan Önal, “Biz milli görüşcüler olarak geleceği inşaa edip kimsenin rengine, ırkına, soyuna, inançsal değerlerine bakmadan ayrıştırma yapmadan, siyaset için siyaset değil ideolojimiz olan ‘İnsana hizmet hakka hizmettir’ anlayışı içinde siyaset yapacağız. Unutturulmuş olan toplumsal değerlerimizi aziz milletimize ve gençliğimize yeniden kazandırıp hak bildiğimiz bu davada siyaset yaparak yol almaya devam edeceğiz” sözlerinin altını çizdi.

HERKESE EŞİT OLUNMALI

“Karasu için en önemli projelerimiz iktidar olduğumuzda Karasu ilçemizin, köylerimizin imar durumu ile ilgili sorunları çözülmesi ve herkese eşit olunması” diyen Önal, “Aynı zamanda uyuşturucu ve gençlik için üst düzey eğitim ve polis, kaymakamlık ve belediye ortak çalışma programları yapma ilçemize yatırım yapmak isteyen turizm firmalarına, milli ürünümüz olan fındık ile ilgili yatırım yapmak isteyen yatırımcılara, sahil erozyonu sorununu yok edip sahilimizi hak ettiği dünya turizmine açmak. Biz bu belediyeciliği milli görüşçüler yapar geçmişte Erbakan Hoca’mızın dediği gibi aynı mirası yeniden yeşerteceğiz” diye konuştu.