Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan ve Karasu İlçe Müftülüğü koordinesinde ilçedeki tüm camilerde deprem bölgesine yönelik yürütülen destek kampanyası için Cuma namazı cemaati seferber oldu. Karasulu cemaat, Cuma namazı sonrası camilerde depremzedelere destek olmak için bağışta bulundu.

Karasu’da 80 caminin yardım kampanyasına dahil olduğunu ifade eden İlçe Müftüsü Bektaş Günay, “Camii cemaatimizden Allah razı olsun. Bu konuda çok duyarlı oldular ve son zamanların rekor bağışını yaptılar. Toplanan para miktarında yüzde bin artış görüldü. Kampanya dahilinde 481 bin 660 TL para toplandı” sözlerine yer verdi.

“Karasu İlçe Müftülüğü olarak cemaatimiz ile Kur’an kurslarımızdaki eğitimcilerimiz ve talebelerimizle depremzede kardeşlerimiz için elimizden gelen desteği yapıyoruz” diyen Müftü Günay, “Ülkemiz, büyük bir felaketle sınandı. Bunun için çok üzgünüz. Acımız büyük. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah, bir daha bu ve benzeri acılarla sınanmayız” şeklinde konuştu