Muhtarlar Günü nedeniyle, 19 Ekim Perşembe günü Karasu Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi. Törende Karasu Muhtarlar Derneği adına Dernek Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Atatürk büstüne çelenk bıraktı. Akabinde ise saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

BUGÜN ÖNEMLİ BİR GÜN

Çelenk töreninin ardından Karasulu muhtarlar Kaymakam Mehmet Uğur Arslan’ı makamında ziyaret etti. Arslan, “7 yıldır, 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kutlanmakta. Bugünün amacı yerel yönetimlerin merkezdeki teşkilatlara bağlı olarak çalışan muhtarlar müessesinin anlamının ortaya çıkması, bu işte görevli olan muhtarlarımızın öneminin anlaşılması amacıyla kutlanmakta. Hem muhtarlarımızın çalışması hem mahallemizin sorunların açısından bugün önemli bir gün. Hepinize teşekkür ediyorum. Görevinizde başarılar, işlerinizde kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Karasu Kaymakamlığı makamına gerçekleştirilen ziyaretin ardından Kaymakam Mehmet Uğur Arslan ve beraberindeki protokol üyeleri Karasu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Burada gerçekleşen sohbetin ardından ise Adanalı Mustafa’nın Yeri’nde yemek verildi. Karasulu muhtarlar ve protokol üyeleri yemek programının ardından ilçedeki kutlama programını sonlandırdı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi