İNÖNÜ’NÜN ÖĞRENCİLERİ MAĞDUR!

Geçtiğimiz yıldan bu yana süre gelen Karasu İnönü İlkokulu’nun kantin sorunu bir türlü çözülemedi. Yaklaşık bir senedir okul aile birliği tarafından kantin işletilmeye devam ettirildi ve okul idarecileri de bu konuda büyük emek harcadı. 21 Aralık itibariyle okul kantini tamamen kapatıldı. Bu okulda öğrenim gören yaklaşık 900 öğrenci ise eğitim yuvasında aç ve susuz kaldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kantini yasal süreden dolayı ihale edemediğini söylerken okul yönetimi ve okul aile birliği ise bu konuda çaresiz bırakıldı. Bu süreç, nasıl sona erer bilmiyoruz. Gelecek için umutlandığımız çocukların okulda aç ve susuz bırakılmasının yorumunu ise size bırakıyoruz. Umarız bu kriz, en kısa sürede çözülür ve ilkokul öğrencilerinin mağduriyeti giderilir.

UYSAL, ADAY OLUR MU?

Karasu İttifakı’nın görüşmelerinin sonuç vermemesinin ardından bazı muhalefet partileri kendi adaylarıyla çıkmaya karar verdi. İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nda ise Umut Uysal’ın ismi gündeme geldi. Ziraat Mühendisi olan Uysal’ın ise konuya sıcak baktığı ve kendisine verilecek her görevde ise seve seve yer almaya hazır olduğu belirtildi. 

ÇAREYİ KALDIRIMA ÇEKMEKTE BULDU

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, yaptığı bisiklet yollarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Kimileri bu uygulamayı doğru bulurken kimileri de mağdur olduğunu ifade ediyor. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp ihbar hattımıza gelen bir fotoğraf karesinde ise AK Partili bir meclis üyesinin bisiklet yolu ve dubalar yüzünden aracını dükkanının önüne park edemediği için çareyi kaldırama park etmekte olduğu görüldü. Ne diyelim bu kararı daha AK Partili meclis üyeleri kabullenememişten diğer esnafın kabullenmesini beklemek doğru olur mu?

ÖZEN, EŞİNİ UMRE’YE UĞURLADI

AK Parti Karasu Belediye Başkan Aday Adayı Kamil Özen, eşini Umre’ye uğurladı. Özen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hanımı hayırlısıyla Umre yolculuğuna uğurladık. Rabbim hayırlısıyla ibadet etmeyi, tüm Müslümanlara dua etmeyi nasip etsin inşallah” sözlerine yer verdi.