PARLAK’IN PAYLAŞIMI

Karasu Belediyesi eski personellerinden Ahmet Parlak, Facebook’ta yaptığı paylaşımla ilçede gündem oldu. Parlak yaptığı paylaşımda “Bakalım o kareden ilk hangisi el etek öpecek” yazısını yazdı. O gün çekilen fotoğrafların ardından Parlak'ın yaptığı bu paylaşım, Ömer Babalıoğlu'nun adaylık başvurusunda kendisini yalnız bırakmayan muhtarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Paylaşımın altında ise polemik yaşandı.

BABALIOĞLU ŞOV YAPTI

AK Parti Karasu Belediye Başkan Aday Adaylığı için son başvuruyu Çarşamba günü Ömer Babalıoğlu yaptı. Akbank önünde toplanan yaklaşık 300 kişilik grup Babalıoğlu ile birlikte AK Parti Karasu İlçe Teşkilat binasına kadar yürüdü. Babalıoğlu, kendisini karşılayan kalabalıkta adeta ilçede gövde gösterisi yaptı. Ömer Babalıoğlu’nu yaklaşık 13 mahalle muhtarı da yalnız bırakmayarak destek verdi.

SARI’DAN GÜLÜCÜKLÜ YANIT

Karasu Belediyesi’nin usulsüz kum taşıdığı iddiası gündemden düşmüyor. X uygulamasının Ankara Kuşu adlı hesabından konuyla ilgili paylaşımına İshak Sarı da etiketlendi. Sarı bu paylaşıma sadece gülücükle yanıt verdi.

MHP’DE BAŞVURULAR BAŞLADI

Cumhur İttifakı çatısı altında seçime girecek olan MHP Karasu İlçe Teşkilatı’nda meclis üyeliği için hareketlilik başladı. 13 Kasım’da başlayan başvurular 15 Aralık’ta sona erecek. Aldığımız bilgilere göre mevcut Meclis Üyesi Fatih Şentürk ve Oktay Yazıcı’nın, yeniden MHP’den üst sıralarda yer alma ihtimali yüksek gibi görünüyor. İsmet Günaydın’ın ise bir dahaki dönem için meclis üyeliği başvurusunda bulunmayacağı da kulislerde dolanıyor.