Süper Amatör Lig’in ikinci yarısı hafta sonu başladı. Karasuspor kendi sahasında Yeşilyurt Beldespor’u konuk etti. Maça şansızlıkla başlayan sarı-kırmızı ekibimiz karşılaşmanın hemen başında Ruhi Kaan ile Kaleci İsmail arasındaki bir anlık anlaşmazlık topu ağlarımızda görmemize neden oldu. Maçta durum 1-0’a geldi.

Bu duruma aldırış etmeden maçta ataklarına devam eden Karasuspor, rakip kaleyi abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla gol arayışına devam eden temsilcimiz, dakika 43’te Mertcan ile skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya kendinden daha emin bir şekilde çıkan Karasuspor, 54. dakikada Furkan’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı, Karasuspor adına Bedirhan kullandı. Ancak Yeşilyurt Kalecisi Tufan köşeyi doğru tahmin etti ve gole izin vermedi.

LİDERLİĞE DEVAM

Arayı açma adına mücadelesini sürdüren Karasuspor’da sahneye Kutay çıktı ve dakika 60’da skoru güncelledi ve maçta durum 2-1’e geldi. Bu golün hemen akabinde ise Mertcan Yeşilyurt kalesinin filelerini havalandırdı skoru 3-1 yaptı. Yeşilyurt Beldespor ardı ardına bulduğu gollerden sonra oyun disiplininden iyice koptu. Konuk ekipten Olcay, kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. Dakika 70’de ise yeniden Kutay topu aldı ve maçta son sözü söyledi. 4-1 biten karşılaşma sonunda Karasuspor aldığı üç puan ile grupta liderliğini devam ettirdi.

.

Karasuspor 4 - 1 Yeşilyurt Beldespor

Saha: Karasu Şehir Stadı

Hakemler: Tayfun Güz, Furkan Köknar, Serhat Dönmez

Karasuspor: İsmail, Yasin, Ozan, R. Kaan, Çağatay (Tugay), Bedirhan, Yasin Taşkıran (Emir), Furkan (Samet), Berkan, Mertcan, Kutay

Antrenör: Sadun Hoşbay

Yeşilyurt Beldespor: Tufan, Muhammet, Dağhan, Olcay, Yunus, Kadir (Bedirhan), Erkan, Levent, Ömer (Muhammet), Recep, Enes (Alperen)

Antrenör: Vahap Ay

Kırmızı Kart: Olcay (Dk.65 Yeşilyurt Beldespor)

Goller: Dk.7 Ruhi Kaan (K.K), Dk.43 ve 62 Mertcan, Dk.60 ve 70 Kutay (Karasuspor)