Süper Amatör Küme’nin iki iddialı ekibi Karasuspor ve Ferizlispor, Karasu Şehir Stadı’nda lig öncesi son prova yaptı. Maç öncesi Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem dolayısıyla iki ekip de “Başımız sağ olsun Türkiye’m” yazılı pankartla sahaya çıktı. Müsabakanın başlamasından önce de depremde hayatını kaybedenlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

İLK YARI TEK GOL

Taraftarlarında tribünde yerini aldığı karşılaşmada Karasuspor ve Ferizlispor, karşılaşmaya temkinli başladı. Sarı-kırmızılı ekip, maçın ilk yarısında istediği performansı sahada sergileyemedi. Zaman zaman tek kale oynayan sarı-kırmızılılar kısa süre içinde rakibi üstünde gözle görünür bir üstünlük kurdu. Maçın 43’üncü dakikasında Karasuspor yakaladığı fırsatı Furkan ile gole çevirdi ve skor 1-0 oldu. Bu golün ardından Ferizlispor, elde ettiği yüzde yüzlük gol fırsatını değerlendiremedi ve takımlar soyunma odasına 1-0’lık skorla girdi.

KARŞILIKLI GOLLER

Karasuspor ikinci yarıda sahada rakibine bol alan bırakmadı ve sık sık rakibini kalesini yokladı. Maçın 62’inci dakikasında Yasin ile ikinci golünü bulan sarı-kırmızılı ekip, oyun kontrolünü de eline aldı. Karşılaşmada skor 2-1’e geldi. Bu dakikadan sonra hazırlık maçında oyuncu denemeleri başladı. Müsabakadan çok oyuncular önemsendi. Karşılaşmanın 78’inci dakikasında Ferizlili Kerem bulduğu golle farkı bire indirdi. Dakika 82’de ise Ferizlispor skoru eşitledi. Dakika 82’de Karasuspor’un kaptanı Kaan, attığı penaltı ile yeniden öne geçse de dakika 90’da Ferizlispor yeniden bir gol daha buldu ve skoru eşitledi. Karşılaşma 3-3’lük skorla berabere sona erdi.

LİGİ LİDER TAMAMLAYACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde Karasuspor ile anlaşan Antrenör Kubilay Eren ise Karasuspor ile ilk hazırlık maçına çıkarak takımı yakından tanıma fırsatı elde etti. Eren, “Karasuspor oldukça iyi bir ekip. Tespit ettiğimiz eksikleri de kısa sürede gidereceğiz. Önümüzdeki günlerde takımla daha fazla zaman geçirerek oyuncuları daha yakından tanıma fırsatı da bulacağım. Karasuspor, yenilmezlik unvanından ödün vermeden ligi lider olarak tamamlayacak” sözlerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi...