Kızılcıksporlu oyuncular, AS Kuzuluk maçı sonrasında elde edilen primleri deprem bölgesine gönderme kararı alarak yaralara derman olmaya çalışıyor. Kızılcıkspor Başkanı İdris Demirci, maç öncesinde sporculara prim vaadinde bulunulduğunu ve maçın da istenilen sonuçla kazanıldığını belirtti. Demirci, yaşanan deprem felaketinin ardından futbolcuların primlerini bağışlama kararı aldığını söyledi.

Başkan İdris Demirci, yönetimde bulunan isimlerin de futbolcuların bu jestine kayıtsız kalmadığını söyleyerek, “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız da futbolcularımıza verilecek primlerin üstüne ceplerinden para katarak deprem bölgesine gönderdi” dedi. Demirci, sporcular ile birlikte deprem bölgesindeki insanların ısınması için Kızılcık’tan odun yardımı yapmayı planladıklarını söyledi.

Demirci, “Oyuncularımızın duyarlılığı, futbolun sadece bir spor olmadığını gösteriyor. Bu şekilde disipline edilmiş, onurlu ve insani duyguları geniş oyunculardan kurulu bir takımın başkanlığı yapmaktan bir kez daha gurur duyduk. Oyuncularımızla birlikte hazırladığımız odunları da en kısa süre içinde bölgeye göndereceğiz” sözlerini kullandı.