Kızılcıkspor cumartesi akşamı Akyazı Çınarlık Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 17’inci dakikasında Oğuzhan Öz ile 0-1 öne geçen Kızılcık, dakika 22 ve 30’da Emre Büyükdere ile farkı 3’e çıkardı. Dakika 36 ve 43’te ise Fettulah Gören ile peş peşe bulduğu gollerle ilk yarı 0-5 sona erdi.

GOL ÜSTÜNE GOL

Elde ettiği skora rağmen ikinci yarıda da oyun disiplininden kopmadan maça devam eden Kızılcıkspor, dakika 68’de Gökalp ile skoru güncelledi ve maç 0-6’ya geldi. Karşılaşmanın 75 ve 82. dakikasında sahneye çıkan Ali Çağdaş, maçın skorunu belirledi. Temsilcimiz Kızılcıkspor, aldığı bu galibiyetle şampiyonluğu büyük orada garantilemiş oldu. Kızılcıkspor önümüzdeki hafta oynayacağı As Kuzulukspor’u yenmesi durumunda ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

ŞAMPİYONLUĞUMUZU İLAN EDECEĞİZ

Kızılcıkspor Genel Kaptanı Berat Alemdar, bu yıl yakaladıkları başarının tesadüf olmadığının altını çizdi. Alemdar, “Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon yakalayacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız As Kuzulukspor müsabakası ile şampiyonluğumuzu ilan edeceğimize inanıyoruz. Kızılcık halkı, yönetimi, taraftarları ve sporcuları olarak şampiyonluğa hazırız. Tüm taraftarımızı da şampiyonluk sevincimize ortak olmak için tribünlere davet ediyoruz” şeklinde konuştu.  

Ramazan Marmara’nın haberi...