-

Kuruderespor, 1. Amatör Ligi’n ilk yarısını lider olarak tamamladı. İkinci yarı için de zaman kaybetmeden hazırlıklarına hemen başlayan Kuruderespor, başarılı yabancı oyuncuları Chinazaepere Rapheal Okoli, Christian Onyebuchi Obasi başta olmak üzere, Yücel Yayla ve Kaleci Serkan Tavar ile yollarını ayırma karar aldı.

Gözünü Süper Amatör Küme’ye diken Kuruderespor, Aziziyespor’dan kanat oyuncuları Faruk Yanık ve Erdem Kurt, Karasuspor’dan stoper İsmail Devecioğlu yine Aziziyespor’dan forvet Ömer Faruk Civelek, Bakırköyspor’dan Ömer Güllü ve Düzce Beçispor’dan kaleci Ender Kılıç ile anlaşmaya vardı. Genel Kaptan Recep Kurt, ligin ikinci yarısında rehavete kapılmayacaklarının altını çizdi.

NOKTA TRANSFERLER YAPIYORUZ

Var güçleriyle ikinci yarıda mücadele edeceklerini vurgulayan Genel Kaptan Recep Kurt, transfer için birkaç görüşme daha yapacaklarını belirtti. Kurt, “Transfer döneminin sonuna kadar mutlaka iki ya da üç kişiyi daha kadromuza dahil etmeyi düşünüyoruz. Nitelikli ve işe yarayacak yeteneklere sonuna kadar kapımız açık. Bu sene ligden çıktıktan sonra Süper Amatör Küme’de iddialı olmak istiyoruz. Bu yüzden de transferlerimizi buna göre yapıyoruz” dedi.

Editör: Karasu Haberleri