Karasuhaberleri.com ve Öncü Karasu Gazetesi’ne açıklamada bulunan Fiskobirlik Genel Başkanı Lütfi Bayraktar; 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den aday adaylık başvurusunu 15 Mart Çarşamba günü (yarın) gerçekleştireceğini söyledi. Bayraktar, açıklamasının devamında:

BÖLGEME HİZMET ETMEK İSTİYORUM

“AK Parti’mizden aday adaylığı başvurumu yarın Saat 14:00’da AK Parti Sakarya İl Başkanlığı’nda gerçekleştireceğim. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Dolayısıyla bu zorlu süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer almak, tarafımı belli etmek istedim. Bu anlamda da Sakarya bölgesini fındıkla uğraştığım için çok iyi biliyorum. Bu yüzden Sakarya’ya katkımın olacağını düşünüyorum. Halkımızın teveccühü ve desteği ile milletvekili olup bölgeme hizmet etmek istiyorum.

SAKARYA’YI ÇOK İYİ TANIYORUM

Sadece Kuzey bölgesi ile sınırlanmak doğru olmaz. Ben hem kuzeyi hem de Sakarya’yı çok iyi tanıyan aday adayıyım. Kuzey bölgemizden ümitliyim. Aday olduğumuz takdirde bizlere destek vereceğine yürekten inanıyorum. Şimdiden desteklerini esirgemeyen tüm eş, dost ve sevenlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim utandırmasın” ifadelerini kullandı.