2019 yılı yerel seçimleri öncesi Karasu’dan MHP belediye başkan aday adaylığını açıklayan Dr. Melih Erol, ilçede yayın yapan bir medya kurumunun geçtiğimiz hafta yaptığı ankete tepki gösterdi. Karasu Haberleri ve Öncü Karasu Haber Müdürü Güler Çınasoğlu’na konuşan Erol, “İlçe basınımızı yakından takip ediyorum. Bir ankette adıma yer verilmiş. Anketin dördüncü günü akşamına kadar 492 oyla ankette ikinci sıradaydım. Fakat son gece yapılan manipülasyonla oylarımı 209’a kadar düşürmüşler” dedi.

“Bana oy veren hemşehrilerimin uyarılarıyla ankete baktığımda şaşırdım” diyen Dr. Melih Erol, Bu düpedüz halkı kandırmaktır. Karasulu hemşehrilerimiz, kuruma mesaj yazmışlar. Fakat başka mesajlar onaylanıp yayınlanırken, bu şikayetler, ne gariptir ki görmezden gelinmiş ve yayınlanmamış” diye konuştu.

Erol, “Anketin son ekran görüntülerini alanlar bana ulaştırdı. Ben de bu kurumu protesto ediyorum. Karasu halkını kandırmaya, manipülasyonlarla algı yaratmaya kimsenin hakkı yok. Bir daha yapacakları ve sonucunu kendileri ayarlayacakları anketlere lütfen benim adımı yazmasınlar” diyerek tepkisini dile getirdi.