15 Mart Çarşamba günü Karasu okul sporları 2. küme futsal müsabakaları başladı. Karasu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalar heyecanlı anlara sahne oldu. 22 Mart’ta sona ermesi planlanan karşılaşmalarda ilk maç ise küçük erkekler arasında oynandı.

ÖZŞEN VE ADATEPE KARŞI KARŞIYA

Küçük erkekler kategorisinde mücadele eden Özel Özşen Ortaokulu ve Adatepe Ortaokulu kıyasıya mücadele verdi. Adatepe Ortaokulu rakip kalenin filelerini 5 kez havalandırdı. Özşen ekibi ise attığı tek gole razı geldi. Mücadele 1-5 Adatepe’nin üstünlüğü ile sona erdi. Cuma günü ise Özel Karasu Koleji ve Özel Özşen O.O karşı karşıya geldi. Maçta üstünlüğünü koyan Özel Özşen maçı 2-0 aldı.

YILDIZLARDAN KIYASIYA MÜCADELE

Yıldız erkekler arasında ise 15 Mart Çarşamba günü ilk maç Adatepe O.O. ve Karapınar O.O. arasında oynandı. Adatepe bu mücadeleyi rakibine geçit vermeden 5-0 aldı. İkinci maç ise Özel Karasu Koleji ve Özel Özşen Koleji arasında oynandı ve kıyasıya geçen mücadele de Karasu Koleji rakibini 2-1 yendi. Perşembe günü ise Özel Karasu Koleji ve TOKİ Demokrasi O.O karşılaştı ve maç 4-2 sona erdi. Özşen Koleji ve Karapınar O.O. arasında oynanması beklenen maç ise tatil edildi.

GENÇLER FIRTINA GİBİ

Genç erkekler ise karşılaşmalarına 16 Mart Perşembe günü start verdi. İlk maç Karasu Anadolu Lisesi ve Karasu Meslek Lisesi arasında oynandı. Gençlerin mücadelesinde yüzü gülen taraf 3-0 skorla Karasu Anadolu Lisesi oldu. İkinci maç ise Özel Özşen Anadolu Lisesi ve Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynandı ve maçı 0-5 skorla Şehit Hasan Keleş MTAL kazandı. Cuma günü de Şehit Hasan Keleş MTAL ve İmam Hatip A.L. karşı karşıya geldi ve maç 9-3’lük bir farklı skorla sona erdi. Hemen akabinde ise Karasu Meslek Lisesi ve Özel Özşen A.L. karşılaştı ve mücadele 1-1 berabere sona erdi. Genç ve yıldız erkeklerin karşılaşmaları 20 Mart Pazartesi günü, küçük erkeklerin ise 22 Mart Çarşamba günü devam edecek.

Güler Çınasoğlu’nun haberi...