Karasu’da AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı için başvurular devam ediyor. Bir dönem Karasu’da belediye başkanlığı yapan Ahmet Genç, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nda milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.  Eski Başkan Genç’in aday adaylığı açıklamasında Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu’nun yanı sıra yoğun katılım sağlandı.

Gerçekleşen programda bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Recep Aksu, “Teşkilatımızda hep beraber bir istişarede bulunup buradan da milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için il başkanlığımıza müracaatlarını yapacak, inşallah” diyerek hayırlı olması temennisinde bulundu. Aksu’nun ardından söz alan Başkan İshak Sarı da söz aldı.

İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

“İlçemiz, hızla büyüyen, gelişen ve geleceği olan bir ilçe” diyen Başkan Sarı ise, “Bizim ilçemizden bir milletvekilinin çıkması bizim için daha bir kıymetli. İnşallah, bunu da gerçekleştirirse sevinir, memnun oluruz. Bu güne kadar ilçemizde birçok kıymetli hizmetleri oldu. Bu süreçte yanında olacağını buradan ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin Karasu ve Sakarya’da büyük bir parti olduğunu ifade eden Ahmet Genç de, “Karasu, Sakarya’nın gözbebeği bir ilçe. İlçemizi temsil etmek için aday adayı olmak istedik. Bize aday görevi verirlerse görevimizin ve sorumluluğumuzun bilincinde olarak en iyi şekilde ilçemizi, bölgemizi temsil edeceğime inanıyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi. Ahmet Genç ve beraberindekiler, aday adaylık başvurusu için AK Parti İl Teşkilatı’na gitmek üzere yola çıktılar.

Güler Çınasoğlu'nun haberi