14 Mayıs seçimlerinin ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a sosyal medyadan yapılan yorumlara, İlçe Başkanı Osman Önal cevap verdi. Önal, “Bazı şer odakları istedikleri başarıyı elde edemediği için ya da bireysel odaklı olarak Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan için kadın düşmanı diye sosyal medyada paylaşımda bulunmuşlar. Bu yorumları yapanlar, densiz, egoist, sömürgeci, siyonist, kan emici, şer odaklı barbar zihniyetlerdir” ifadelerini kullandı.

KADINLARI KÖLELEŞTİRDİNİZ

Önal, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın inandığımız dinde ‘cennet annelerin ayağı altındadır’ fikri inancı varken, kadınlar eğitimde, sosyal yaşamda, hepsinden öte evinde kraliçe yapan inançsal ve kültürel değerlerimiz varken ve de bu söylediklerimizin de arkasında dururken sizler ne yaptınız? 6284’ün arkasında kadın hakları ve hürriyeti diyerek kadınları köleleştirdiniz. Evinde kraliçe olan hanımefendileri dışarda başkalarına hizmetkar ederek köleleştirdiniz. Hanımefendileri meta haline getirdiniz” sözlerini kullandı.

SALDIRGAN ZİHNİYET

“Kadınlar bir ülkenin bir toplumun şekillenmesinde ki gelişmesindeki insanlık için ilk öğretmendir” diyen Başkan Önal, “Sağlıklı toplumlar sağlıklı ailelerden yetişir. Sizler gibi saldırgan zihniyetli kişiler ailede kadın ile erkeği karşı karşıya getirip aile mefhumunu yok etmekte. Bu ailelerde zararı en çok çocuklar görmekte ve psikolojisi bozuk bir nesil gelişmekte. Bir de yetmiyormuş gibi yandaş medyalarınız ile bu nesile Z kuşağı adı vererek ötekileştiriyorsunuz. Gençliği, büyüklerine karşı kışkırtıp aile yapısının bozulmasını sağlıyorsunuz” dedi.

GEREKLİ CEVAP VERİLDİ

Başkan Önal, “6284 yasasının tabelası kadın hakları şeklindedir. Algı bu fakat tabelanın arka planında kadına şiddet ve aile yapısına zarar veren işler yapılıyor. İspatı boşanma oranları ve de çocukların uyuşturucu ve de hayatta bir hedefin olmaması oranlarının istatistik bilgilerine bakmak yeterlidir. Biz bu topraklarda 2000 yılın üzerinde kültürel değerleri ve inançları olan insanlarız. İnançsal olarak Müslümanlara, kadına değer vermediği konusunda saldırgan bir lisan kullananlar, Peygamberin hayatını incelemelerini tavsiye ederim. İnsanlara önyargılı olan kendi düşünceleri dışındaki düşüncelere sosyal yaşam alanında yer tanımayan zihniyete barbarlık denir. Genel Başkanımız tavrı, duruşu ve savunduğu kadın hakları konusundaki prensipleri, hakkaniyetli ve adaletli bir duruştur. Sömürgeci zihniyetlere bu vatanın evlatları gerekli cevabı vermiştir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi