Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, Genel Başkanları Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın Cumhur İttifakı’na katılmasına ilişkin açıklamada bulundu. Önal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sizlerin de bildiği gibi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, hayra motor şerre fren olmak üzere Milli görüş ruhu ile bu yola çıkmış bulunuyoruz.

MİLLERİMİZ İÇİN VARIZ

Biz Milli görüşçülerin tek derdi var oda milletimizin geleceği olan doğru yatırımların harekete geçirilmesidir. Bu aziz ve necip milletin faydasına olan işler yapılsın da kim yaparsa yapsın dedik. 81 ilimiz için yüzlerce Refah projeleri hazırlanıp bakanlıklara yollandı ve yapılması istendi. Milletimiz için biz varız. Bizler koltuk ve makamlardan depar atan kişiler değiliz, bizzat milletimizin faydasına olan işleri yaparak o koltuklara değer katan Milli görüşçüleriz. Biz belli bir süreliğine seçim ittifakı kurduk, geçmiş günün güneşi ile bugünün çamaşırları kurumaz. Siyaset en az 50 yıllık plan, strateji, ister.

ÇİZGİMİZDEN TAVİZ VERMEYİZ

28 Şubat sürecinde Rahmetli Erbakan Hocamıza yapılan haksızlıkları unutmadık. 25-30 yıllık problemleri bir günde çözemezsiniz. Bizler Milli görüş çizgisinden taviz vermeden milletimizin menfaati için bir seçim ittifakı kurduk. Ülkemizin 11 ilinde deprem olmuş, ekonomi kötü. Halk evine ekmek götüremiyor. Olası 5 yıl daha kayıp edecek zamanı göze alamazdık. Kendi ismimiz ve kendi logomuz ile seçimlere Allah’ın izni ile giriyoruz. Cumhur İttifakı’na sunduğumuz Milletimizin faydasına olan maddelerin kabulünün beyanı ile Genel Başkanımız Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan bir araya gelerek yapılan istişarede Cumhur İttifakı’na katılma kararı almıştır. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun.”

Güler Çınasoğlu’nun haberi