15 Mart Çarşamba günü aday adaylığı başvurusunu resmi olarak gerçekleştireceğini belirten Selçuk Kılıçaslan, saha çalışmalarını sürdürüyor. Kuzey bölgesinde gördüğümüz teveccüh, bizi çok umutlandırıyor. Gittiğimiz her yerde çok büyük ilgi ve destek açıklamaları görüyoruz” diyen Kılıçaslan, seçim sürecini değerlendirdi.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili A.Adayı Selçuk Kılıçaslan, “Sadece kuzey bölgesinde değil, Sakarya’nın genelinde de büyük destek söz konusu. Özellikle merkez ve güney ilçelerimizde aynı destekle karşılaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde başımız dik, gayet rahat bir şekilde gezebiliyor, olumlu dönüşler alıyoruz” diye konuştu.

İKTİDARIN ALGISI BAŞARISIZ OLDU

Kendilerine karşı iktidar cephesinden algı yapıldığını da sözlerine ekleyen Selçuk Kılıçaslan, “Öyle, sanılanın aksine tepki gördüğümüz yok. Bunlar, algıdan ibaret. İYİ Partili siyasetçilerin utanacak hiçbir şeyi yok. Genel Başkanımız Meral Akşener bugüne kadar bizi utandıracak hiçbir şey yapmadı. O nedenle çok rahat bir siyaset yapıyoruz” dedi.

SAKARYA HALKI KARŞILIĞINI ALAMADI

“Sakarya seçmeni bugüne kadar iktidar partisine çok koşulsuz destek verdi. 21 senelik iktidar dönemlerinde onlara karşı hem yerel hem genel seçimlerde çok ciddi teveccühleri oldu. Ama hiçbir zamanda o teveccühün aynı oranda karşılığını alamadı” diyen Kılıçaslan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Sakarya seçmeni bunun çok farkında. Bu son dönemde ekonomik krizle beraber seçmende de artık bir sıkılganlık var. Artık bu iktidara daha fazla oy vermek istemiyor. Sakarya, bundan sonra net bir şekilde tepkisini gösterecek. Genel seçimlerle başlamak üzere önümüzdeki süreçte Sakarya kaderini oylayacak ve hizmet almak, milletvekili görmek istiyorsa o zaman tercih edeceği adres belli. O da İYİ Parti olacak”