Metin Yıldırım’ın emekli olmasının ardından boşalan Karasu Sosyal Hizmetler’e yeni müdür ataması yapıldı. Evli ve bir çocuk babası olan Sefa Gülşen, Karasu’da görev başı yaptı. Karasu Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne ise ilk kez asaleten müdür ataması yapılmış oldu.

KARASU BİLEREK SEÇTİM

Karasu’yu bilerek tercih ettiğini söyleyen Müdür Sefa Gülşen, “Burayı sadece ismen biliyordum ve daha önce hiç gelmemiştim. Burası gerçekten hareketli, potansiyeli olan ve herkesin de bildiği bir yer. Ulaşım ve imkanlar olarak da çok güzel bir ilçe. Karasu’yu bilerek tercih ettim, sevdim ve burada olmaktan da çok mutluyum. İnşallah görev sürem boyunca da Karasu’ya en iyi hizmeti vereceğimizi düşünüyorum” sözlerini kullandı.

SEFA GÜLŞEN KİMDİR?

Ankara Etimesgut doğumlu olan Gülşen, 2011 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Eğitim Fakültesi bölümünden mezun oldu. Çalışma hayatına öğretmenlik ile başlayan Gülşen 2013 yılında Sinop Adalet Bakanlığı’nda göreve başladı. 3 yıl Sinop’ta çalıştıktan sonra, Aile Merkez Bakanlığı’nda iki ayrı birimde göreve görev alan Gülşen son olarak ise Şehit Yakınları ve Gazileri Genel Müdürlüğü’nde hizmet verdi. 31 Ağustos 2023 yılında Aile Bakanlığı görevinden tercihle Karasu’ya gelen Gülşen, ilk müdürlük hayatına da Karasu’da adım attı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi