Muhtemelen 10 Haziran’da normal hayatımıza döneceğiz.

 

Normalleşmeye döndüğümüzde bizi bekleyen tehlikeler neler?

 

Maskeyle birlikte hijyene alışan vücudumuzun da mikroba karşı bağışıklık sistemi çok zayıfladı. Bazı bilim adamlarının düşüncelerine göre Haziran’da kısmen biteceği düşünülen Koronavirüs’ün Eylül’de tekrar mevsim dönüşümüyle geri döneceğini ve daha da etkili olacağını, ölümlerde daha büyük rakamlara çıkacağını söyleyenler var.

 

Zaten normal mevsim geçişlerinde kronik rahatsızlıkları olan insanlarımızı her yaprak açımında ve dökümünde havada oluşan polen tehlikesi ile birlikte yaşlılarımızın ve hastalarımızın ölüm olaylarında aşırı bir artış olacağını düşünüyorum.

 

Şu an ülkemiz 5G’ye geçmedi. 5G’ye geçersek asıl tehlike o zaman başlayacak!

 

5G’nin yayacağı yüksek radyasyon, yaşlılarımızı ve kronik rahatsızlıkları olanları daha büyük bir tehlikenin içine atacak. Nedeni, vücudumuzda mikroba karşı artık dirençsiz bir bünye oluşturmuş olmaları.

 

Bir de buna 5G’yi eklediğinizde tıpkı 5G’ye geçen Avrupa ülkelerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de bu ölümlerde sayı çok çok artacaktır.

 

Peki çözüm ne?

 

Tuzağı hazırlayan küresel güç büyük bir ihtimalle (Bill Gates) çözümü de hazırlamış! Radyasyonun etkisini azaltacak aşıyı da hazırlamışlar. Haziran'ın sonunda ve Ağustos’ta aşı mecburiyeti getirecekler. Aşı olmak istemeyene de çip takacaklar. Böylece tüm gençliği ve insanları kontrolleri altına alacaklar.

 

Şu anda İsviçre ve Amerika’da 15 bin insan çip taktırmış. Önümüzdeki aylarda bir çip 150 dolara ülkemizde de takılmaya başlanırsa hiç şaşırmayalım.

 

Ülkeler bunu biliyorlar ve seslerini çıkartmıyorlar. Neden? İşlerine geliyor! Avrupa, Amerika ve bir çok ülke yaşlı, kanserli insanlara yaptığı büyük masraflardan kurtulmuş olacaklar.

 

Ülkelerdeki en büyük bütçe sağlıkta harcanıyor. Bu da yaşlıların ve kanserlilerin ölümüyle ülkeleri büyük bir yükten kurtaracaktır.

 

Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterir. Herkesin bir planı varsa Allah'ın da bir planı olacaktır. Plan ve tuzakları bozan Rabb’imiz bizleri korusun.