Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve Sakaryalı muhtarlar, Gaffar Okkan’ı anma programı kapsamında Diyarbakır’a gitti. Programa Karasu’yu temsilen Ortaköy Mahallesi Muhtarı İsmet Turan ve Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Osman Şahin katıldı.

Turan ve Şahin, beraberindeki Sakaryalı muhtarlar ile birlikte 2005-2010 yılları arasında Karasu’da, bir yıl da Kocaali’de görev yapan Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ı ziyarette bulundu. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Karasu Ortaköy Mahallesi Muhtarı İsmet Turan, Avkıran tarafından ilgi, alaka ve güler yüzle karşılandıklarını söyledi.

Turan, “Tuğgeneralimiz Avkıran’ın Sakarya için yaptığı güzel yorumlar bizi onurlandırdı. Sakarya’yı çok sevdiğini, ikinci memleketi olarak gördüğünü, karşılaştığı her Sakaryalı askeri ise gözünü kırpmadan göreve gönderdiğini söyledi” ifadelerini kullandı. Sakaryalı muhtarlar Avkıran’a misafir perverliğinden dolayı teşekkür ederek getirdikleri hediyeleri kendisine takdim etti. Avkıran ise, Erdem’e tüm muhtarlar adına plaket verdi.

Güler Çınasoğlu'nun haberi...