Türk Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi, Karasu halkına seslenerek deprem bölgelerine ayni ve nakdi yardım beklediklerini belirtti. Başkan Ekşi yaptığı açıklamada, “Öncelikle ulusumuzun başı sağ olsun. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Dileğimiz, can kaybının bundan sonra yaşanmaması” dedi.

KIZILAY SAHADA

“Türk Kızılay Karasu Şubesi olarak deprem bölgesine destek için hem yönetimimiz hem de gönüllülerimizle çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz” diyen Başkan Adem Ekşi, “Deprem bölgelerine Türk Kızılay olarak vatandaşlarımızdan ayni ve nakdi yardımlar rica ediyoruz. Ayni yardım olarak öncelik ihtiyaç duyulan malzemeler; battaniye, kışlık giysi, mont, çocuk ve bebek kıyafetleri, bebek bezi, hijyen malzemeleri ve temel gıdalar” ifadelerini kullandı.

EKŞİ’DEN ÖNEMLİ UYARIU

Yardımda bulunacak vatandaşlara da önemli bir uyarıda da bulunan Ekşi, “Gönderilecek olan eşyalar kullanılmamış olmalıdır. İkinci el ve kullanılmış malzemeleri kabul edemiyoruz” vurgusunu yaptı. Başkan Adem Ekşi, “Nakdi yardım olarak da, Türk Kızılay Karasu Şubesi'nin TR30 0001 0002 9700 0018 6875 49 numaralı Ziraat Bankası hesabına yatırılabilir ya da şubeye gelerek makbuz karşılığında bizzat yardımda bulunulabilir. Adresimiz, Kabakoz Mahallesi Mevlana Caddesi Vatan İş Hanı Kat 1 No 3” açıklamasında bulundu.