Halen Karasu Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde meclis üyeliği görevini sürdüren Yakup Ayar, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında AK Parti Karasu Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklamıştı. Ayar, pazartesi günü AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’na gelerek resmi başvurusunu yaptı.

Parti binasına eşi ile birlikte giren Yakup Ayar, başvurusunu bizzat AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu’ya teslim etti. Aksu, “İki dönemdir meclis üyeliği görevini başarıyla sürdüren Yakup Ayar, daha iyi hizmet vermek adına böyle bir başvuru gerçekleştirdi. Yakup Ayar, genç bir yol arkadaşımız. Bu, AK Parti için bir zenginliktir. Aday adaylığı hayırlı olsun” dedi.

PROJELERİMİZ VAR

Aksu’dan sonra söz alan Ayar, “Karasu ve Büyükşehir belediye meclis üyeliğinin yanı sıra mecliste partimin grup başkan vekilliği yapıyorum. Bu görevin bana verilmesi de bir güven göstergesidir. Karasu’ya daha faydalı olmak için, ilçemizin gelecek vizyonuna katkı sağlamak ve Karasu’yu bir marka haline getirmek için kendi projelerim ve düşüncelerimi her zaman beyan ettim. Bu projeleri hayata geçirmek için göreve talip oldum” ifadelerini kullandı.