Karasu Aziziyespor bu sezon için Süper Lig’de beklenen gelişmeyi göstermese de alt yapıdaki gözle görülür gelişimi Karasu futbol evinin marka değeri olma yolunda olduğu gerçeği var. Mütevazi imkanlarla, kendi mahallesinin ve de sarı lacivert tutkulu yönetici kadrolarıyla, alt yapıda Sakarya’da ses veren kulüp olması, U-19’larda üç yıldır Sakarya’da derece yapması, Karasu’yu ve Sakarya’yı dışarıda temsil eden takımlardan biri olması, Karasu Aziziye’nin mütevazi futbol evine canlılık katmıştır. Reşit Yetim başkanlığındaki Karasu Aziziyespor’u ben bu başarılarından dolayı hem kutluyor, hem de alkışlıyorum.

 

Bu gün için alt yapı bayrağı Karasu adına Aziziyespor’un elinde dalgalanıyor. Karasu Aziziyespor için alt yapıya yapılan yatırım doğru yatırımdır. Karasu Aziziye, alt yapıyı futbol evinin başrol hamlesi olarak yerleştirmesi, Karasu’nun ve de mahallesinin gelecek vaat eden gençlerine futbolda hizmet eli uzatması, geleceği olan gençleri Sakarya ve de Türk futboluna kazandırmasını ben takdire şayan buluyorum.

 

Karasulular ve Aziziyeliler, alt yapıda gelişim içinde olan Aziziyespor’a el verin. Bu çocuklar sizin çocuklarınız. Öyle umuyorum ki ilerleyen yıllarda Karasu Aziziye’nin bu gün yakaladığı alt yapı başarısına, yeni yönetimle alt yapıya yatırım yapan Karasuspor’da katılacak ve kazanan Karasu futbolu olacaktır.

 

ÜZÜLME AZİZİYE

 

Karasu Aziziyespor, Süper Lig’e veda etti. Olabilir, düşersin çıkarsın, önemli olan verdiğin mücadeledir. Karasu Aziziyespor mütevazi bütçesiyle, mütevazi kadrosuyla düştü. Düşerken onuruyla düştü. Ben inanıyorum ki U-19 kökenli gençlerle karışık yeni Aziziyespor geldiği yere çabuk döner. Bu alt yapı zenginliği sarı lacivertli renklerle yol aldığı sürece Karasu Aziziye’nin sırtı yere gelmez. Yukarıda bir nebze bahsetmeye çalıştım, alt yapı zenginliği olan bir kulübün futbol sırtı yere yapışmaz. O düştüğü gibi düştüğü yerden çabuk kalkar.