Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda; Kocaali ve Karasu’da hizmet veren basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.  Düzenlenen programda Başkan Acar, bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek davetlerine katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

BASIN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Kahvaltı programı sonunda konuşan Başkan Acar çalışan gazeteciler gününü kutlayarak; “Doğru, ilkeli ve dürüst habercilik anlayışıyla, bu uğur da gece-gündüz demeden çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlar, ebediyete irtihal edenlere yüce Allah'tan rahmet dilerim” dedi. Acar, Kocaali Belediyesi olarak basın hizmetleri başta olmak üzere; kültürel ve sosyal faaliyetlere aynı zamanda basın kuruluşlarına önem verdiklerini ve desteklediklerinin de altını çizdi.

HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜ

Başkan Ahmet Acar, “Yaptığımızın çalışmaların halkın tamamına ulaşmasında katkısı olduğu kadar halkımızın bu çalışmalara vermiş olduğu tepkileri görmemizde de büyük payı var. Hizmetlerimizi yerine getirirken buradan aldığımız görüş ve değerlendirmeleri de dikkate alıyor, çalışmalarımızı bunlara göre planlıyoruz. Doyasıyla; basın camiamız, bizler için paha biçilmez bir öneme sahip. Bu vesile ile programa iştirakinizden ve halkımızın haber alma özgürlüğüne vermiş olduğunuz çalışmalardan ve gayretlerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.