İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, perşembe akşamı Karasu basınına iftar yemeği verdi. Yemek sonrası açıklamada bulunan Sarıoğlu, “Karasu, her gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Böyle bir ilçede 30-35 yıldır vekil aday adayları sadece dolgu malzemesi olarak kullanılarak 6 ve 7’inci sıralara yazıldı” vurgusunu yaptı.

HALKIN TEVECCÜHÜ GÜZEL

Başkan Sarıoğlu, “Bu seçimde kuzey bölgesinde her partiden aday adayları var. Biz umut ediyoruz ki İYİ Parti ciddi bir sıradan kuzey bölgesinden bir milletvekili adayı çıkaracak. Bu da Karasu ve Kocaali’yi temsil eden ilçemizin de yakından tanıdığı 17. ve 19. dönem Sakarya Milletvekili Mustafa Kılıçaslan’ın oğlu Selçuk Kılıçaslan’dır” dedi. “Kendisi her gün sahada her gün geziyor” diyen Sarıoğlu, “Halkın teveccühü ile iyi bir sonuç çıkacağını ve Karasu’nun kuzey bölgesinin vekil adayını yalnız bırakmayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

ÜLKE ZOR DURUMDA

İlçe Teşkilatı olarak da her gün sokakta olduklarını hem esnaf hem de vatandaşı dinlediklerini söyleyen Sarıoğlu, “Çiftçinin, üreticinin halini biliyoruz. Keza fındık 60-61 liralara çıkmışken Toprak Mahsulleri Ofisi tarihinde hiç yapmadığı bir şeyi yaptı ve Şubat ayında piyasaya fındık sürerek fiyatın 52 liralara kadar düşmesine vesile oldu. Ülkemiz ekonomik olarak zor durumda” dedi. Kendi parti milletvekili aday adaylarını Karasu’da ağırlayarak ziyaretler gerçekleştirdiklerini de söyleyen Sarıoğlu, halkın bir teveccühü olduğunu ve halkın bu teveccühü sandığa taşımasını beklediklerini belirtti.

Başkan Sarıoğlu, Karasu basınına da tarafsız oldukları ve tüm siyasi partilere eşit davrandığı için teşekkür etti. Düzenlenen iftar programına İYİ Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yüksel Esmeroğlu, ilçe yönetiminden bazı isimler, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve Karasu basın mensupları katılım sağladı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi...