Geçtiğimiz hafta gerçekleşen, eski ve yeni siyasi isimlerin katıldığı toplantı sonrası basında yer bulan fotoğraf ve haberle ilgili konuşan Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci, parti olarak görüşlerinin bu olmadığına vurgu yaptı.

Demirci, “Mehmet Çatalbaş’ın evinde düzenlediği nezaket davetine katıldık. Siyasi isimlerin bulunduğu toplantıda Belediye eski başkanı Mehmet İspiroğlu, kendi adayının Recep Özdemir olduğunu belirtti. Ortak bir konsorsiyum kurulmasından yana olduğunu ifade etti” dedi.

BİZE DE SÜRPRİZ OLDU

“Bizim böyle bir beklentimiz ve kararımız yoktu” diyen Demirci, “Bize de sürpriz oldu bu açıklaması. Orada da dile getirdik zaten. Zafer partisi Karasu İlçe Teşkilatı olarak bizim böyle bir desteğimiz de kararımız da yoktur” şeklinde konuştu.

Fatih Demirci, sözlerini “Zafer Partisi olarak bizim görüşümüz, Cumhuriyet, Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi bir aday olmasıdır. Genel Merkezimizin bu kararı doğrultusunda bir aday belirlenebilir. Onun aksinde hiçbir adaya destek veremeyiz. Sadece seçim kazanmak adına ilkelerimizden vazgeçmemiz mümkün değildir” diyerek tamamladı.