Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili ittifak ortağı BBP Karasu İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu açıklamada bulundu. Eminoğlu, “Adayımız Recep Tayyip Erdoğan Allah’ın izni ile bu seçimi alacaktır. Var gücümüzle bizlerde çalışacağız. Kazanmama gibi bir şüphemiz yok. Biz ülkemizi düşünerek siyaset yapıyoruz. Kin, intikam ve nefret kusarak değil” dedi.

6’LI DEĞİL 7’Lİ MASA

“Millet İttifakı 6’lı değil 7’li masadır. Hdp’yi de masaya katmıştır” diyen Başkan Eminoğlu, “Şu an Selahattin Demirtaş ellerini ovuşturuyor. Kılıçdaoğlu’nun gelmesini dört gözle bekliyor. Ama çıkamayacaklar. Yine Recep Tayyip Erdoğan gelecek” dedi. Eminoğlu, “Millet İttifakı bu seçimi alsın Türkiye 5-10 yıl değil tam 50 yıl geriye gider. Bu deprem felaketlerindeki enkazlar olduğu gibi kalır. Çünkü onların böyle bir becerileri yok” ifadelerini kullandı. 

COŞKUN’U ELEŞTİRDİ

Yaptığı açıklamada Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun’da sarf ettiği sözleri eleştiren Başkan Hasan Eminoğlu, “Kendilerini darı ambarında görüp, ‘2,5 ayınız kaldı’ gibi söylemler yanlış. Bunu CHP’nin İlçe Başkanı dese kırılmayız. O ana muhalefet. Ama Coşkun’un bu açıklaması talihsiz olmuş. Saadet Partisi neyin muhalefetliğini yapıyor. Yarın seçimden sonra bunların hiçbiri ortada kalmayacak” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN DURUMU İYİ

Meral Akşener’in masaya zorla oturtulduğunu da söyleyen Eminoğlu, “Başkanın durumu ortada. İYİ Parti bu yüzden çok yara aldı daha da almaya devam edecek” dedi. Yaptığı açıklamada seçmene de seslenen Eminoğlu, “EYT yapıldı, çiftçi hakkını alıyor, deprem bölgesindeki çalışmalar ortada. Ekonomide gayet rayına oturdu. Türkiye’nin durumu çok iyi. İHA’larımız, SİHA’larımız, Karabağ olayı da ortada. Seçmen bunları düşünerek sandığa gidecektir. Kimse unutmasın ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan giderse ülke hepten sarpa saracaktır. Bu yüzden kimse ucuz polemik yapmasın” açıklamasında bulundu.