Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk, Karasu basınında yer bulan siyasi toplantı sonrası bir açıklamada bulundu. “Mehmet Çatalbaş’ın davetlisi olarak katıldığımız toplantıda ‘Karasu için ne yapılabilir’ sorusuna yanıt bulmak amaçlanıyordu” diyen Direk, “Toplantı sonrası tek bir ismin önerisi ve o ismin önerdiği aday üzerinde durularak haber yapılmış, devamında da toplu fotoğrafta olan isimler yazılmış” dedi.

Salim Direk, “Biz yönetimimizle, partimizle görüşmeden, Karasu’da potansiyeli olan isimlerle görüşmeden kendi kendimize böyle bir karar alamayız. Adaylık konusu, genel merkez ve yönetimlerle çözülecek bir konudur” ifadelerini kullandı.

DİĞER ÖNERİLERE YER VERİLMEMİŞ

Mehmet İspiroğlu’nun adaylık önerisini dinledik. Herkes önerisini dile getirdi. Neden sadece İspiroğlu’nun önerisi üzerinde duruldu ve haber yapıldı? Diğer önerilere neden haberde yer verilmedi?” diyen Direk, sözlerini şöyle tamamladı:

“Gelecek Partisi Karasu İlçe Teşkilatı olarak biz yerel seçime kendi adayımızla girme düşüncesindeyiz. Önerilere elbette açığız, değerlendiririz. Netice ortak paydamız Karasu. Ama bu toplu fotoğrafın amacı, haberde bahsi geçen konu ve isim değildir”